Massa is kassa

In de serie 'Familie Gillis: Massa is kassa' op SBS 6 krijg je een inzicht wie Peter Gillis is en wat hij doet. De serie heeft inmiddels al 10 seizoenen op zijn naam staan.

Peter zijn levensmotto's zijn "massa is kassa" en "wie bedden heeft, heeft de toekomst!" Peter Gillis is eigenaar en oprichter van de Oostappen Groep Vakantieparken. Het bedrijf heeft 11 vakantieparken in Nederland en België. Peter Gillis heeft altijd zijn hart op de juiste plaats, is bovendien ook een echte familieman en heeft een uitgesproken mening. Tijdens de realityserie krijg je een beeld hoe het er aan toe gaat op de vakantieparken, het leven van de familie Gillis en zie je hoe de twee zonen Mark en Ruud en dochter Inge aan het werk zijn op de vakantieparken. Je ziet het bij SBS 6! 

Wat is er te zien in de realityserie?

 Je krijgt natuurlijk niet alleen een beeld hoe het leven van Peter Gillis eruit ziet, maar ook wat hij zelf doet op de vakantieparken. Peter Gillis blijft tijdens de realityserie helemaal zichzelf en zegt waarop het staat. De familie Gillis is altijd keihard aan het werk om hun gasten een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Peter Gillis trekt in de serie rond met zijn camper over de vakantieparken, maakt altijd een gezellig praatje met zijn gasten en kijkt samen met zijn kinderen wat er beter kan. Ook heeft Peter net een kasteel gekocht en krijg je tijdens de uitzendingen te zien hoe Peter de kasteel aan het opknappen is en hoe hij het allemaal wil hebben. Zeker het kijken waard! 

De kijkcijfers spreken voor zich

Er zijn niet zonder reden inmiddels al 10 seizoen uitgezonden. De realityserie is namelijk een waar kijkcijferkanon én een van de best bekeken programma's op SBS 6. Ruim 800.000 kijken op één avond? Dat halen ze meestal makkelijk! De miljoen is een poos terug zelfs al een keer aangetikt.