Media

Peter Gillis maakt bekend dat hij een nieuwe relatie heeft met Wendy van Hout. Na het verwerken van zijn vorige relatie staat Peter weer open voor de liefde. "Er was meteen een bijzondere chemie alsof we elkaar al jaren goed kennen." aldus Peter Gillis.

De twee ontmoetten elkaar op het terras van Oostappen Park Blauwe Meer in Lommel tijdens het openingsweekend. Wendy was op zoek naar een jaarplaats om gezellige uitstapjes met haar kinderen te maken. Toevallig raakte ze hier aan de praat, waarna ze samen een kopje koffie hebben gedronken. Er was meteen een positieve klik. Wendy en Peter hebben dezelfde humor en veel gemeenschappelijke interesses, zoals het ondernemerschap, handel, campings en reizen met de camper.

Wendy van Hout is geboren en getogen in Eindhoven. Ze komt uit een gezin met twee hardwerkende ouders en een oudere en jongere broer. Zij heeft vijf kinderen uit drie relaties. Met al haar kinderen en de vaders heeft ze een goede band. De oudste twee (19 en 17 jaar) wonen en studeren in Frankrijk en komen haar regelmatig opzoeken in Nederland. Haar drie jongste zoons (11, 9 en 4 jaar) ziet Wendy frequent, hiermee heeft ze vrije omgangsregeling.

Van jongs af aan heeft Wendy op kermissen gewerkt en meegereisd met de kermisfamilie. In 2010 begon ze met een handel in tassen en accessoires, wat uitgroeide tot Finishing Touch en twee kledingwinkels voor dames en kinderen. Na het faillissement in 2017 door te snelle groei, is zij in 2019 begonnen met een opleiding tatoeëren en een tattooshop. Vanwege de lockdown is zij hiermee gestopt. In 2021 pakte Wendy weer haar liefde voor fashion op en startte een webshop genaamd www.365bywendy.nl, die ze onder andere promoot via haar eigen TikTok-kanaal. Wendy vindt het belangrijk om financieel onafhankelijk te zijn en niet haar hand op te houden. “Als moeder zijnde moet je ook vooral je eigen ding blijven doen en je wereld verrijken”, aldus Wendy.

Peter en Wendy zijn beide familiemensen en vinden het belangrijk om een positieve band te hebben met elkaars kinderen. De kinderen hebben elkaar dan ook al ontmoet en dat ging erg goed. Ook heeft Peter al leuke kennismaking gehad met de ouders van Wendy.

De plannen zijn om op niet al te lange termijn samen te gaan wonen in de nieuwe villa van Peter in Neerpelt. “Wat goed zit gaat snel en Wendy is al helemaal onderdeel van de familie”, aldus Peter Gillis. Fans van de populaire realityserie 'Familie Gillis: Massa is kassa' zullen Wendy dan ook zeker voorbij zien komen in het nieuwe seizoen.

Wij zijn inmiddels publieke figuren en dat vinden wij bijzonder en leuk. Wij begrijpen dat je in de media figuurlijk tegen een stootje moet kunnen, maar voor ons gelden ook grenzen, zeker als het de persoonlijke levenssfeer betreft.

We worden steeds vaker geconfronteerd met berichten op juicekanalen, waarbij informatie wordt geplaatst, zonder hoor en wederhoor. Over het algemeen zijn deze berichten volstrekte onzin. Wij hebben geen tijd om ons continue in de media te moeten verantwoorden voor verzonnen en onjuiste berichtgeving. 

Familie Gillis